Música, performance, art sonor i corporeització

23 des. 2022

Com descolonitzem la veu? Què es la corporeització sonora?

En aquesta formació online, la Maria Coma ens obrirà una finestra als seus processos creatius, compartint-nos les metodologies, tècniques i eines de treball que utilitza.

Potencialitats de la Cultura Digital Oberta

“Vaig passar de tocar música clàssica durant molts anys al jazz, i això em va obrir molts altres camins. Està bé anar provant diferents instruments, maneres de tocar, estils… Crec que tot això fa que una persona sigui una mica més músic, no tant instrumentista. Si una persona té musicalitat i ganes de trobar textures diferents, pot fer música fins i tot amb una capsa. “

-Maria Coma


Maria Coma és cantant, compositora, performer y educadora amb base a Berlín i arrels entre Catalunya (Berguedà) i Mallorca.
El seu treball es troba en la intersecció entre música, performance, art sonor y corporeització. La seva pràctica artística està guiada per la auto-exploració des de l’experiència física i vivencial. Crea i estimula pràctiques de veu i cos per a desenvolupar un llenguatge de vibració polivalent, descolonitzat i físic.
Com a cantant també col·labora amb altres artistes, performers, músics i ballarins.
Com a educadora somàtica del moviment està certificada en Body-Mind Centering®,
facilitant classes i tallers alhora que aplica aquestes tècniques en processos creatius.
En el seu bagatge com a músic té cinc àlbums en solitari publicats, més de 500 actuacions arreu d’Espanya, Alemanya i sud Amèrica alhora que col·laboracions amb varietat d’artistes.