07 juny 2021

REFERÈNDUM VEÏNAL SOBRE EL 22@

Han passat 20 anys des de l’aprovació del pla inacabat del 22@. Avui només s’ha construït un 28%, però el pla segueix transformant parts del nostre barri enderrocant bona part del teixit industrial i algunes cases i passatges per construir-hi oficines i hotels.

El 2017 el veïnat va poder fer balanç sobre els efectes d’aquest pla sobre el barri i com havia de canviar a través del procés participatiu del Repensem 22@. L’Ajuntament ha desatés bona part de les crítiques, reivindicacions i anhels expressats pel veïnat durant aquest procés i vol aprovar ara una modificació del 22@ que perpetua el mateix model aprovat fa 20 anys.

Indignades pel menysteniment de la participació ciutadana convocada propi ajuntament i preocupades per l’evident obsolescència del pla del 22@ i la seva modificació, les entitats dels barris del Poblenou ens hem unit i volem preguntar de nou al veïnat en el Referèndum Veïnal sobre el 22@ pel seu suport o rebuig al pla i reivindicar-ne el resultat.

Per aquest motiu el Nus, Sindicat de Barri del Poblenou convoca i organitza un referèndum veïnal sobre el 22@ perquè el veïnat pugui expressar el seu suport o rebuig al Pla urbanístic del 22@ i a la seva imminent modificació.

Per tal que el Referèndum Veïnal sobre el 22@ sigui tot un èxit ens fan falta algunes mans i/o suports més.

Si ens voleu ajudar en la coordinació, en la producció de material, en la bustiada o en qualsevol altra cosa, us enviem dos formularis:

Les properes dues activitats seran: taules informatives dissabte 12 de juny al matí i Ruta Crítica a l’entorn de Can Ricart i de Provençals del Poblenou diumenge 13 de juny. Al final de la ruta es podrà VOTAR! (prova pilot).

Més informació a: REFERÈNDUM VEÏNAL SOBRE EL 22@