11 juny 2021

L’Altre Festival Internacional d’arts escèniques i salut mental

Més de 120 Altres propostes rebudes a la convocatòria de l’Altre Festival 2021de llocs tan diversos com Colòmbia, Puerto Rico, Argentina, Dinamarca, Regne Unit, Múrcia, Sant Feliu de Llobregat, Berga i més. Circ, teatre, dansa, híbrids, escena emergent, contemporània, clàssica i altres formats, molta diversitat!

L’Altre Festival és un esdeveniment cultural internacional que promou la col·laboració entre dos sectors: les Arts Escèniques i la Salut Mental.

El seu objectiu és aconseguir el benviure i la inclusió de les persones amb i sense problemàtiques de salut mental a través de les arts escèniques, donar a conèixer la realitat de la salut mental a la societat i promoure la diversitat i l’accessibilitat al món cultural i artístic.

La setena edició de l’Altre Festival compta amb la participació de més de 30 companyies d’arts escèniques. Col·laboracions amb diverses organitzacions, com el Festival UnLimited (UK), Festival Grec de Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya completen la programació.

Alguns noms que ja han passat per l’Altre Festival són Joan Manuel Serrat, James Rhodes, Toni Mira, Marta Carrasco, Los Galindos, Stalker Teatro, Pallapupas, Accademia della Follia, Teatro do Mar, cabosanroque i Mark Lockyer_ ATC Company, entre d’altres.

Enguany gaudirem d’una programació espectacular al recinte Fabra i Coats de Barcelona del 25 al 27 de juny.

Més informació a: http://www.laltrefestival.cat/ca/