30 març 2022

Convocatòria oberta de projectes musicals Festival Acció Cultura Viva

La programació del Festival Acció Cultura Viva que es celebra durant les Festes de La Mercè a la Fabra i Coats es decideix a partir d’una convocatòria oberta de projectes musicals siguin concerts o altres formats.

Acció Cultura Viva és un festival musical impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè, que s’organitza de manera col·lectiva, assembleària i oberta.

És un projecte de democràcia cultural, que teixeix complicitats amb projectes de Cultura comunitària i es gestiona de manera participativa i oberta.

Promou processos artístics no convencionals que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

Convocatòria oberta a: músics i músiques amb ganes de fer música.
Projectes artístics d’altres disciplines —dansa, circ, teatre, instal·lacions, etc.— amb propostes connectades a la música.

Acció Cultura Viva vol convocar i mostrar música, i també iniciatives culturals que inventen altres maneres de desenvolupar-se. Ens interessen les diversitats, la paritat de gènere i les formes de funcionament innovadores respecte als models convencionals de la indústria cultural —autoria, edició, distribució, representació, actuació, producció, llicències.

Acció Cultura Viva també s’obre a propostes artístiques o d’altres àmbits, fora de l’escenari, en col·laboració amb altres artistes o que s’apropin a espais i col·lectius propers al festival, especialment de Sant Andreu i de la pròpia Fabra i Coats.

Es valorarà l’originalitat de les propostes.

Es podran enviar propostes fins el 10 d’abril a la convocatòria per l’edició 2022 del festival.

Més informació a:
https://www.barcelona.cat/culturaviva/accio/guia-de-la-convocatoria-oberta-del-festival-accio-cultura-viva-2022