31 març 2022

Jornada Antiestigma

Aquest proper dissabte 2 d’abril a l’Ateneu L’Harmonia celebració de la Jornada Antiestigma. Una jornada organitzada des de la Comissió Antiestigma de l’Ateneu L’Harmonia, plena d’activitats obertes i gratuïtes per a tots els públics. 

Programació: 

De 11 a 13h:

  • Patxanga inclusiva de futbol. Inscripcions prèvies aquí. Aquesta activitat es durà a terme al pati de l’Institut Vapor del Fil.
  • Espai obert de jocs i escacs, en col·laboració amb Arep, ALC Stronghold i ToquemFusta. Aquesta activitat es durà a terme a la planta baixa de l’Ateneu.
  • Espai d’art i lliure expressió, en col·laboració amb el Grup de Pintors de Sant Andreu. Aquesta activitat es durà a terme a l’espai Josep Verdaguer de l’Ateneu.
  • Taller de cuina intercultural, en col·laboració amb Sueños Refugiados i la Fundació Vidal i Barraquer. Aquesta activitat es durà a terme a la Cuina de l’Espe de l’Ateneu.

13h – Vermut musical amb la Tribu de les Casernes i l’Escola de Blues. Descobrirem els orígens del blues i el seu estigma.

 14h – Dinar popular a càrrec de La Tempesta. Podràs comprar el tiquet al taulell d’informació de l’Ateneu a partir de les 10h del 28 de març a un preu de 3,50€.

 15.30h – Ràdio Show: Gigantes y molinos. Espectacle interactiu a càrrec del Club Social Cap Endavant (de l’associació Arep per la salut mental)

 16h – Teatre espontani amb La Foguera.

 17h – Taula rodona. Estigmes: mirades des de la intersecció. Taula rodona per pensar sobre estigmes, privilegis, opressions i vulnerabilitats des d’una mirada interseccional. Amb Alaaddine Azzouzi, Sindillar i Ràdio Cabaret.

  18.30h – Actuació musical a càrrec de sentimiento Flamenco, en col·laboració amb La Fabric@.

La Comissió Antiestigma es reuneix mensualment per donar visibilitat  i defensar els drets de les persones que pateixen diferents tipus de discriminació, vetlla perquè tota  l’activitat de l’Ateneu s’emmarqui en els principis d’un oci inclusiu i dinamitza accions per trencar estigmes.

Hi esteu també convidades!!