26 jul. 2021

Premi de curtmetratges REC i ACCIÓ

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Sant Andreu, de la Fundació Vidal i Barraquer, us convida a participar de la II edició del Premi de curtmetratges REC i ACCIÓ que es celebrarà en el marc del Cicle de Cinema i Salut Mental durant el mes de novembre de 2021.

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Sant Andreu, de la Fundació Vidal i Barraquer organitza de forma anual el Cicle de Cinema i Salut Mental amb 10 anys de trajectòria, als barris de Trinitat, Bon Pastor, Baró de Viver i Sant Andreu. Aquest serà el segon any que convoquen el concurs de curtmetratges REC-MOU, que convida a la participació de totes i tots, amb l’objectiu de poder visibilitzar les múltiples mirades i conscienciar que la salut mental és cosa de tothom.

Bases:

Els curtmetratges presentats han d’estar gravats amb telèfon mòbil.
Es permet l’edició o tractament d’imatges i so posterior a la filmació mitjançant l’ús de programes postproducció i d’edició que cada participant cregui oportú.
La durada màxima serà de 2 minuts sense comptar els crèdits del curtmetratge.
Els/les participants del Concurs accepten la reproducció i difusió de las obres amb finalitats informatives o de promoció, relacionades amb el concurs.
Al curtmetratge s’haurà d’adjuntar amb el títol i una breu explicació del curt (sinopsi i que vols transmetre).
El curtmetratge guanyador/a es projectarà a totes les Sessions del cicle de cinema de salut mental de Sant Andreu i tindrà un premi.

Per qualsevol dubte/informació contacta amb: acarrio@fvb.cat
@FVidalBarraquer