18 maig 2022

La Veïnal nominada als Premis de Comunicació Local 2022

Per segon any consecutiu, La Veïnal és finalista als Premis de Comunicació Local.

Els premis són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. Els guanyadors de les set categories es donaran a conèixer a la cloenda del MAC el proper dimecres 1 de juny en una gala que començarà a les 19.30h en directe a XALA! i que es podrà veure en diferit a les 22.30h a les televisions locals.

També ha destacat la bona salut dels mitjans locals. A l’edició d’enguany s’hi han presentat 111 candidatures. Els mitjans finalistes a les diferents categories són: VOTV, Lleida TV, Pirineus TV, El Prat Ràdio, Ràdio Cambrils, Ràdio Premià de Mar, ‘La veïnal’, ‘Què de Què’, Ràdio Tàrrega, Canal Blau, betevé, Ràdio Igualada, Ràdio Capital de l’Empordà, Ràdio Sant Quirze, Cugat Mèdia, Tarragona Ràdio i Canal Terres de l’Ebre.

A l’apartat de digitals els tres finalistes que opten a guanyar són: ‘La Veïnal‘ per la qualitat de producció i per fer una aposta clara per fomentar la participació dels veïns l’elaboració dels continguts; ‘Què de Què‘ per l’aportació a la informació de servei proximitat d’una agenda d’activitats construïda a partir de la col•laboració d’un gran nombre d’entitats que representen el teixit associatiu de Barcelona, i Ràdio Tàrrega, per l’esforç realitzat per l’emissora per dur a terme el projecte d’una web fàcil, accessible i molt completa.

Rebem aquesta nominació amb alegria i la prenem com un reconeixement als anys de recorregut i feina amb la participació activa d’entitats veïnals, per crear un mitjà comunitari, socialment compromès i amb una mirada crítica i contra hegemònica.