ACV 23 | Ruïnosa y las Strippers de Rahola – Soy Catalana

14 set. 2023

Ruïnosa y las Strippers de Rahola és un grup de Subnopunk Travestí de Barcelona. El seu senyal d’identitat és la mescla de la performance i l’estètica del món Drag amb el so i identitat punk, undie i rock. En els seus directes es pot gaudir d’un espectacle elèctric, energètic i molt teatral,amb maquillatges esperpèntics i lletres mamarrachas i iròniques sobre la comunitat LGTBI, la política, la religió…

Des de l’estiu del 2022 han recorregut l’escena underground de Barcelona passant per llocs com el Festival My Heart your Mouth, la Sala Meteor, la Festa de l’orgull del Karmel i altres festes majors, entre altres. A més, han estat les guanyadores del concurs Districte Musical Jove de Gràcia i de la desena edició del Sarau Drag de Futuroa a la Sala Apol·lo.

El grup està format per quatre personalitats travestís: Ruïnosa, la cantant excèntrica i descarada. Kalva Klein, guitarrista i vocalista rebel i múrria. Nico Lokao, baixista explosiu i agressiu. La Marrana Juràsica: bateria i ballarina sensual i alienígena.

Durant l’espectacle es poden escoltar unes dotze cançons pròpies al costat d’un parell de covers. Durant el concert es va alternant el nostre repertori amb petites performances i intervencions dels membres de la banda que van animant l’ambient per a acabar amb un final catàrtic al pur estil punk.

Es presentaràn DISSABTE 23 a les 20:00 a l’escenari L’HARMONIA

Més informació del ACV i cartell


Single SOY CATALANA producido por Roger Marin y con videoclip de Roc Gussinyer. LGTB CON PANTUMAKA!!!