08 set. 2023

NOU CANAL ACCIÓ CULTURA VIVA

A dues setmanes de La Mercè, tenim novetats!

Obrim el nou canal musical Acció Cultura Viva, on trobaràs vídeos de les propostes musicals que es presentaran al festival més alternatiu de la Mercè.

El festival Acció Cultura Viva està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè i organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta. És un projecte de democràcia cultural que busca complicitats amb projectes d’economia social i que es gestiona de manera transparent. Promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

Acció Cultura Viva forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i està organitzat pels col·lectius i espais següents: Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Las Pibas Producen, Cultura en Vivo La Fresca, Nau Bostik, Dona Cançó, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, el Festival Mostra, el Col·lectiu Praxedes, La Clara Comunicació i altres persones a títol individual.

Les decisions es prenen en diverses comissions de treball obertes a qualsevol que hi tingui interès, i es posen en comú en un plenari també públic i obert.

Compartim en cartell d’aquest any i us convidem a seguir les nostres xarxes socials per anar coneixent les propostes d’enguany i ajudar-te a decidir a quins espectacles hi assistiràs.

MIRA EL CANAL