ACV 23 | MERINA GRIS – ALMAR ft. Delaporte

20 set. 2023

Merina Gris és un grup format per tres joves de Donosti (Sara, Julen i Paskal), tots ells amb experiència prèvia a la indústria musical, que van decidir ajuntar esforços creatius el 2020.

El projecte neix de la necessitat de sentir-se representats a l’escena cultural que els rodeja, de crear un espai on poder desenvolupar el seu missatge de forma natural i fluida. Merina Gris és crear un lloc després de sentir que no pertanyien del tot enlloc.

El grup té com a característica l’anonimat dels artistes que el componen, amb la premissa que el “què” prevalgui sobre el “qui”, que l’art es valori pel seu propi pes i no estigui tan condicionat per elements externs. Destaca també una estètica treballada i coherent, construïda junt amb artistes i col·laboradores que formen part de l’entorn social d’aquesta tríada, sobretot en l’àmbit audiovisual.

Quant al so, Merina Gris denomina la seva música com a pop violent, ja que en les seves cançons conviuen l’aspecte més melòdic amb el més agressiu. I tot això, en destaca la importància de la producció musical, una cosa que el grup ha treballat des del primer minut.

Es presentarà DISSABTE 23 a les 22.15 h a l’escenari CAN FABRA

Més informació del ACV i cartell


Music by Merina Gris
Lyrics by Julen
Produced by Merina Gris
Mixed and mastered by Ed Is Dead at Fashion Beat Studios (Madrid)
Additional vocals by Sandra Delaporte (por cortesía de MADMOONMUSIC)
(Airaka, 2023)
Esker bereziak Airaka, Hofe, Sandra Delaporte, Ed is Dead, Nestor, Yola eta Arriguri 💕