19 maig 2021

Videomatón La Veïnal al FAACCC

El dissabte 15 de maig, dins el context de la #FAACCC21, en una iniciativa de l’Holó Sant Andreu de La Veïnal, amb la dinamització de Fora de Quadre i la participació d’alguns membres del Club Social Cap Endavant, d’Arep, vam realitzar un Videomaton per tal de conéixer les impressions i opinions del veïnat de Sant Andreu sobre la televisió comunitària.

El nostre equip de reporters d’Arep, que entre d’altres participen habitualment al programa “Gigantes y molinos”, van encarregar-se d’entrevistar a les persones que s’apropaven encuriosides al nostre Videomaton.

Saps què és una televisió comunitària? T’agradaria que hi hagués una televisió comunitària a Sant Andreu? Quin tipus de programa faries en una televisió així? Què opines dels continguts de les televisions convencionals? Aquestes són algunes de les preguntes que tant nens com adults van anar responent al llarg de la jornada.

També vam crear entre totes i tots un fons que recollís l’ànima de Sant Andreu. Dins d’una capsa plena de fotografies, samarretes amb lemes, teles i diferents objectes relacionats amb el barri, cadascuna de les persones que es sumava a la iniciativa havia d’escolllir aquella imatge o cosa amb la que es sentís més identificada.

Volem agraïr la col·laboració excepcional i entregada dels membres del Club Social Cap Endavant, el suport de l’Ateneu Harmonia i a totes aquelles persones que van participar-hi per fer possible un videomaton viu i participatiu!