16 des. 2020

Mostra de Cinema Kurd de Barcelona

El 18, 19 i 20 de desembre celebrem la V edició de la Mostra de Cinema Kurd de Barcelona. Hem apostat per un format presencial, tot i les restriccions de l’aformanet, per això hem decidit reduir el volum de pel·lícules i poder projectar-les més d’una vegada durant la Mostra.

Amb la intenció de fer d’altaveu de la cultura, les tradicions i la lluita del poble kurd, Azadî, plataforma en solidaritat amb el poble kurd i IVARDIA Produccions organitzen anualment aquesta mostra de cinema d’origen o temàtica kurda.

La Mostra pretén ser molt més que cinema (i consum d’aquest). Durant les darreres edicions, i també aquesta, apostem per multiplicar els espais i les propostes, acompanyant les projeccions de les pel·lícules amb debats i exposicions que trascendeixen la gran pantalla.

Aquest any hem apostat per tenir més presència al barri de Sants (on ja fa tres edicions que s’acull la Mostra, als Cinemes Zumzeig) i programar un matí d’activitats, xerrades, col·loquis i projeccions a la Lleialtat Santsenca. Hem decidit posar el focus a l’experiència de Jinwar, un poble de dones i per a dones, des de la perspectiva de la Salut Comunitària, amb una exposició de fotografies que es podrà visitar també a la Lleialtat.

Consulta la programació detallada a: https://mckb.cat/edicio-2020/

Facebook: @mostracinemakurdbcn