21 set. 2021

Festival Rellisquin / Projecció “Zona de Confort”

Dimecres 22 a les 21 h a Can Ricart les companyes de Teleduca, hi passaran una selecció de vídeos de Geovivència i un reportatge fruit d’una acció de cinema verité que hem realitzat amb ex-alumnes de l’institut Barri Besòs (Titulat “Zona de confort”), en el marc del Festival Rellisquin.

Us expliquem una mica més el context de l’activitat:

Juntament amb quatre entitats més, organitzem la 1a edició del festival de cinema Rellisquín (https://festivalrellisquin.org/EL-FESTIVAL), que es durà a terme del 1 al 3 d’octubre a Poblenou. Durant les tardes i nits d’aquest cap de setmana, es projectaran gairebé una trentena de curtmetratges i llargmetratges seleccionats, que parlen sobre les relacions de les ciutats amb els seus veïns i veïnes.

En el marc d’aquest festival i amb la participació d’ex-alumnes de l’institut Barri Besòs, hem realitzat entrevistes de carrer a veïns i veïnes de Poblenou al més pur estil de cinema verité. A partir del material recollit durant un parell de dies de Festa Major al barri, estem muntant el reportatge Zona de confort, que projectarem amb una selecció de vídeos participatius del projecte Geovivència. La intenció de tot plegat és afavorir el reconeixement mutu i unir més estretament els barris del Besòs i el Poblenou.