20 març 2020

Crida: “#femlaveïnaldesdecasa”

Hola companyes,

Com esteu? Nosaltres aprofitant aquests dies a casa per pensar i plantejar la primera prova pilot de La Veïnal, que ens permeti donar veu a les veïnes i veïns i, alhora, mantenir els vincles i la col·laboració amb tota la comunitat que es va generant entorn la construcció d’una televisió comunitària i participativa per a la ciutat de Barcelona.

Volem convidar-vos a participar a l’espai de comunicació #femlaveinaldesdecasa de La VeïnalTv, on podrem parlar de tot allò que ens passa com a veïnes i veïns davant la contingència de confinament en la que ens trobem. 

Aquesta primera aproximació al canal comunitari que entre totes anem construint, estarà oberta a continguts relacionats amb aspectes emocionals, de cures, físics, d’hàbits alimentaris, de suport mutu, d’humor, però també volem que sigui un espai per compartir diferents expressions artístiques com la música, les arts escèniques, la dansa, els contacontes o les creacions cinematogràfiques entre d’altres. També, volem que sigui un veritable altaveu per donar visibilitat a la multitud d’iniciatives solidàries que sorgeixen durant aquests dies de confinament, així com un espai on poder compartir, assessorar-nos i/o denunciar les repercussions econòmiques, laborals i socials que provoca el confinament.

Tots els continguts els podeu enregistrar mitjançant el mòbil, càmeres o webcam i fer-los arribar a través de:

  1. Una publicació d’Instagram i/o Twitter amb l’etiqueta #femlaveinaldesdecasa,
  2. Enviant l’arxiu a femlaveinaldesdecasa@laveinal.cat  
  3. Pujant-los directament a Youtube i facilitant-nos l’enllaç al mateix correu electrònic.

El material que ens arribi es publicarà diàriament a la web de La Veïnal.

Com sabeu,  “La Veïnal” no és un projecte tancat i definit, sinó una iniciativa permeable a experiències, canvis, aportacions i suggeriments que l’enriqueixin. Per això, davant d’aquesta situació excepcional us convidem a ser protagonistes d’una experiència de comunicació participativa anomenada #femlaveinaldesdecasa, per tal d’enfortir els vincles entre tota la comunitat i donar-nos també suport mutu. Creiem que és una bona oportunitat per seguir fent pinya!

Vols participar activament en el grup?

Qualsevol dubte o aclariment adreceu-vos a femlaveinaldesdecasa@laveinal.cat 

Esperem que estigueu totes i tots bé!!

A La Veïnal estem confinades però mai inactives!!!