09 oct. 2020

Cinema Migrant BCN 20

Del 13 al 18 d’octubre tindrà lloc la 7a edició del #CineMigranteBCN20, Mostra Internacional de Cinema i Formació en Drets Humans de les persones migrants. El #CineMigranteBCN20 és possible pel compromís d’un equip que, des de l’activisme cultural, treballen per a portar la mostra a Barcelona com a eina cultural i política d’aprenentatge i reflexió.

L’objectiu de CineMigrante Barcelona és promoure el diàleg de les persones dels diferents espais, regions i territoris, generant espais culturals d’informació i formació en drets humans, que permetin donar compte de la realitat social d’aquells/es que, per diverses causes, han hagut de moure’s, migrar, o habitar altres territoris. Aquesta 7a edició es focalitza en les identitats que viuen en els límits de la ciutadania, ja siguin persones migrants o trans, i les oportunitats que des d’aquí s’obren.

Del 13 al 18 d’octubre s’exhibiran gratuïtament en tota la ciutat més de 20 pel·lícules de tot el món. Per a la mostra 2020 necessiten un reforç en l’equip i busquen voluntaris per a cobrir alguns dies: #Fotògrafes #Vídeo Personal de #sala #Intèrprets en Q&A #Des_muntatged’espais Reforç de protocols #CulturaSegura front el #COVID19…

Si vols formar part de #CineMigranteBCN20 deixa els teves dades en aquest link: http://bit.ly/CMBCN20

Si voleu accedir a la programació completa de la Mostra: https://cinemigrante.org/barcelona/2020/?page_id=6250

Els trobaràs a: facebook: @CinemigranteBarcelona, twitter: @CineMigranteBCN i Instragram: cinemigrante