U4UE – Youth For Europe | Video + trobada.

08 abr. 2022

Us compartim aquest video fet per Teleduca, Educació i Comunicació, en el marc del projecte #U4UE que recull la veu de diversos joves sobre que pensen de la Unió Europea, que pensen de les seves políques, si hi ha o no sentiment de pertencia, aspects positius i negatius de pertenye.

Si tens cosas a dir al respecte, et convidem el 30 d’abril a la troba internacional amb joves de Grecia i Portugal per parlar de “Joves, Drets i Fronteres a la Unió Europea”

CARTA D’INVITACIÓ

Des de Teleduca. Educació i Comunicació, us convidem a participar a la trobada internacional del projecte europeu Youth For Europe (U4EU) que tindrà lloc a Barcelona sota el títol: Joves, fronteres i drets a Europa.

Youth For Europe (U4EU) promou la participació juvenil en els afers polítics de dimensió europea. Incentiva el jovent a incidir d’alguna manera en els processos de presa de decisions, i també a conèixer millor i a debatre sobre les polítiques de la Unió Europea (UE). Web del projecte: U4EU

Quan serà? Dissabte 30 d’abril de 2022.

Horari? De 10.00h a 18.00h.

Lloc de la trobada: Nau Bostik (https://goo.gl/maps/JkdiePXv5ALJituJ8)

Com puc participar-hi? Només has d’omplir aquest formulari: https://forms.gle/pdVBCszcuDPfzguV7

Data límit d’inscripció: 20 d’abril (admissió per ordre d’arribada).

Comptarem amb la participació internacional de dues joves de Grècia (ANCE) i de dos joves de Portugal (Clube Intercultural Europeu).

Serà una jornada pública i participativa per compartir i debatre sobre joves, fronteres i drets a Europa. Està oberta a joves de 18 a 30 anys i a entitats que treballen amb joventut.

Esperem comptar amb la vostra participació!
Equip Teleduca