The we exist tour project

25 febr. 2021

WE EXIST és un documental musical de 45 minuts on la música de solistes i grups de l’Orient Mitjà i Àfrica es combina amb imatges de persones que intenten escapar de la fam i la guerra a la regió mediterrània. Allunyades del sensacionalisme, aquestes imatges poètiques donen testimoni de la veritable dimensió humana d’aquesta tragèdia en curs.

Alguns dels músics que interpreten la seva música en aquesta pel·lícula provenen dels camps de refugiats; alguns són famosos a nivell regional i internacional. L’estructura narrativa i la seva història és poc convencional. Així, la pel·lícula ens pren la mà i ens guia endavant, amb una honestedat a vegades devastadora. Conduïts per la seva música i amb poques paraules, WE EXIST ens porta a indrets i persones que ens commouen profundament.

El cineasta Lucian Segura, autor de la pel·lícula, presentarà aquest documental de cinquanta minuts en aquests esdeveniments WE EXIST.

A continuació, es farà un diàleg obert sobre els orígens, les causes i les implicacions de les migracions de refugiats, on participaràn entre altres el director del documental: Lucian Segura i joves del projecte Prollema, que compartiran i discutiran les seves experiències i pensaments amb el públic i respondran a qualsevol pregunta que se’ls plantegi desde el públic.

També es comptarà amb la participació de Daouda Dieye, president de l’sindicat popular venedors ambulants de Barcelona i Representant de Top Manta.

Moderarà Marta Junco de Teleduca.