Santa Maria ACAB (Tots els conys són bonics)

09 març 2023

La cantant catalana Bad Gyal junt amb el cantant jamaicà Busy Signal van fer la cançó ‘Santa Maria’ on perpetuen el concepte nociu –i per altra banda, erroni– del “pussy tight” (també conegut com “coño apretao”). És a dir, la creença de que els nostres conys canvien de forma degut a la quantitat de sexe que vivim i la idea missògina de que *per això* perden / perdem valor com a persones.

Com a fan de Bad Gyal Inés Tarradellas es va sentir molt trista i decepcionada i per això va decidir fer un remix de la cançó, tot donant-li la volta a la lletra i així acabar enviant un missatge feminista: Tots els clítoris són diferents, tots els conys són bonics!

Degut a la pressió estètica que vivim per la indústria mainstream del p0rno junt amb idees missògines com aquesta integrades de forma inconscient, va veure la necessitat de fer arribar lluny el missatge #ACAB és per això que va decidir fer-ne la coreografia i després aquest videoclip.

Al final del vídeo cita a l’escriptora Farida D. Author, qui a més, amb una sola frase desmonta, la creença missògina i errònia mencionada:

«El sexe no canvia la teva vagina (ni la teva vulva). La vagina de la verge i la vagina de la pvta són fonamental, estructural i biològicament iguals. L’única diferència entre elles és aquesta dicotomia de verge-pvta inventada per la missogínia.»