MAGAZINETV DEL CARMEL [1]!

12 gen. 2022

Avui és un dia molt especial! Després de mesos de treball colze a colze amb veïnes/s, col·lectius, entitats i equipaments del barri del Carmel, compartim el resultat del primer MagazineTV! Un reflex de la realitat i potencialitat d’un barri, una proposta comunitària i veïnal per al manteniment d’una via de difusió del que en aquest cas esdevé al barri del Carmel.

Per això, en aquesta primera edició del #magazineTVcarmel hi trobem 5 seccions: feminisme, habitatge, espai públic, benestar emocional i joves, on visibilitzem diferents arestes d’aquests eixos temàtics.

A banda, estem emocionades d’anunciar que aquest 2022 LaVeïnal arriba al Carmel per donar impuls i continuïtat a aquest especial projecte realitzat per Càmeresiacció, Carmel Amunt, els3Turons i l’Agència de Salut Pública de Bcn. Per continuar i fer possibles molts més MagazinesTv de barri!

En un primer moment de la mà de Carmel Amunt, ens vam plantejar com l’audiovisual podia generar comunitat, salut i benestar. Doncs amb aquest MagazineTV del barri del Carmel esperem haver arribat a donar algunes respostes! Gràcies Joan Pol i Aida per ser-hi sempre i per ser com sou. Sense vosaltres tot això no hagués estat possible.

Ens sentim contentes també de mirar endarrere i veure el recorregut realitzat de la mà de la Miriam de la Fundació els3Turons, on vam explorar amb joves del Martí Codolar i de la Fundació, què entenia el grup com a Benestar Emocional. No us perdeu la secció amb Coral Herranz ( @laotramiradadelascosas ), el debat sobre benestar, la Vicky de la xarxa de suport mutu del Carmel i la veu del grup!

Gràcies al col·lectiu @karmelafest amb el que vam gaudir de bona musica en aquest primer programa! Us compartim aquí la llista de les cançons utilitzades que van fer de l’experiència una festa!

XANA – TINC GANES DE FESTA / LAPILI – MUSLONA / TRIBADE – Resiste / Ketekalles – Manuela ft. Maruja Limón / Ketekalles – Ahora / KAROL G,Wisin & Yandel – LEYENDAS / Las Karamba – Sabana: @xanablue @lapili_ @tribade.dyke @ketekalles @karolg @las_karamba

Gràcies també a @bocanord per la cessió de l’espai i el recolzament tècnic el dia del rodatge i a @smalljohn1989 per improvisar un rap en directe com a tancament del programa!

Per últim, agrair a totes aquelles persones (que són moltes) que d’una manera o altra han participat o recolzat el projecte!