LESBOFÒBIA: Un documental i 10 respostas

16 març 2023

Quines situacions de violència viuen avui dia les lesbianes? De quina manera s’enfronten a elles? Quins problemes hi ha de fons? Quina realitat sosté que encara es continuïn donant? Quines respostes i estratègies podem donar i posar en pràctica com a societat per acabar amb aquestes i altres discriminacions?

Deu testimonis aporten les seves vivències i visions, articulant un discurs coral per a visibilitzar les violències masclistes cap a les lesbianes, així com per analitzar els problemes de fons i trobar respostes i estratègies per acabar amb la lesbofòbia en intersecció amb altres violències.

Productora: Creación Positiva
Directora: Inés Tarradellas
Protagonistes: Akelarre (Júlia Serrasolsas Moreno i Maio Serrasolsas Moreno), Anne-Cath, Berta Frigola Solé, Brigitte Vasallo, Clara Peya Rigolfas, Claudia Fuentes Brito, Dolores Pulido León, Heidi Ramírez, Laura Freijo Justo, Marta Rodríguez Ayuso.

Premis: Millor curtmetratge documental 2019 – PROTESTA, Festival internacional de cinema de crítica social. Millor curtmetratge documental DDHH 2021 – CINHOMO, Festival internacional de cinema i diversitat sexual.

+ info: https://www.creacionpositiva.org/ca/sensibilitzacio-i-incidencia-politica/lesbofobia-documental/