Sintonitza la tele que et fa visible

29 nov. 2021

La Veïnal creix i creix i gaudeix de bona salut. Des de 2017, segueix una dieta estricta que manté els seus continguts en forma i enforteix la seva identitat: es nodreix de la veu de la comunitat, dels col·lectius, les entitats… en definitiva, de la veu dels veïns i veïnes de Barcelona.

Tu ets part d’aquesta comunitat perquè #sintonitzaslacomunitaria. Vosaltres formeu part d’aquesta televisió participativa perquè contribuïu amb la seva construcció, la doteu de dinamisme i de sentit.

Què fem a La Veïnal?

Amb el vostre suport, La Veïnal ha agafat múscul com a plataforma comunitària de vídeos que fa visible els vostres relats i tot allò que estem fent les persones que vivim a la ciutat. Des de fa un any i mig, hem teixit xarxa més de 45 entitats i totes juntes hem fet possible la publicació de més de 600 continguts – dels quals 450 són vídeos -, estrenat 150 peces inèdites i emès 35 actes per streaming a través del nostre web: www.laveinal.cat.

En forma paral·lela, ens tonifiquem amb el treball als barris del Carmel, Sant Andreu i Poble Sec, acompanyant el veïnat, entitats i col·lectius perquè produeixin els seus propis continguts, perquè expliquin allò que els està passant. Avui dia hi ha tres grups o holons actius al Districte de Sant Andreu que estan realitzant els següents reportatges i/o càpsules:

– Habitatge i perspectiva de salut mental a Sant Andreu.

– Recuperació del menjar que es llença a les escoles i el reparteixen menors immigrants amb la col·laboració del @mercatpages_lasagrera i el menjador Ca la Rosa al barri de La Sagrera.

– El barri i els costums d’abans i després en clau d’humor a Baró de Viver.

La Veïnal és un projecte viu, permeable a les aportacions de la comunitat i els canvis; un projecte en permanent creixement que necessita el suport de tothom. Volem continuar engreixant la nostra comunitat i augmentar la nostra audiència! Volem donar a conèixer La Veïnal a tot arreu de Barcelona! I per això, necessitem el vostre suport a la campanya de comunicació que engegarem des del 29 de novembre al 3 de desembre d’enguany.

Com podeu participar en la Campanya?

🔗 Visita el lloc web www.laveinal.cat
💌 Subscriu-te al newsletter https://bit.ly/3DfDR7H
📱 Segueix-nos a xarxas socials : InstagramTwitterFacebookTelegram

Comparteix per a ajudar-nos a continuar creixent!