“Jo sí que et crec”, documental

18 febr. 2022

El proper dimarts, 22 de febrer, a les 18.30, al centre cívic Pati Llimona de Barcelona, projecció del documental “Jo sí que et crec”, una producció de Fora de Quadre.

“Em van mirar així dient: ‘tu no tens pinta de ser una dona violada’”, “tenia un sentiment de… me lo he buscado”, “llega el médico forense y dice: ‘uy, ¿qué le ha mordido, un perro?’”. Són situacions traumàtiques en què s’han trobat dones a l’hora de denunciar o buscar suport després de patir una agressió sexual. Per què es posa en dubte la seva paraula? Quin impacte té aquest qüestionament sobre la seva recuperació? Institucions, policia, metges forenses, jutjats, mitjans de comunicació, govern i societat fallen a l’hora de proporcionar una resposta sòlida davant d’aquesta xacra social. En aquest llargmetratge documental de 52 minuts de durada, dones que ho han patit i expertes reflexionen sobre la revictimització.

FITXA TÈCNICA:

Un documental de: Núria Vilà Coma i Norma Nebot
Produït per: Fora de Quadre
Idea, recerca i guió: Núria Vilà Coma
Assessorament guió: Laia Manresa Casals
Càmera i realització: Norma Nebot
Muntatge: Norma Nebot amb la col·laboració de Lupe Pérez Garcia
So directe: Núria Vilà Coma, Norma Nebot, Júlia Benach i Idoia Iñarritu
Producció: Núria Vilà Coma i Norma Nebot
Edició de so: Àlex Vilches
Correcció de color: Marta Abella
Grafisme: Pau Talán

Més informació sobre el documental al link:
https://foradequadre.org/projectes/josiqueetcrec/

Per assistir a la projecció cal fer inscripció prèvia a:
https://inscripcions.patillimona.net/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=1&a=3439projecció del nostre documental “Jo sí que et crec”