Josemaría Moure – FEO

29 maig 2023

Un dels problemes més greus i persistents que enfronten nens, nenes i adolescents en el seu entorn escolar és el bullying. Una forma de violència física, verbal i/o psicològica que pot arribar a tenir efectes devastadors en l’autoestima de les víctimes, deixant cicatrius que poden durar tota la vida.

Amb aquesta premissa és que el músic xilè radicat a Barcelona, Josemaría Moure, va presentar un nou avançament del seu pròxim àlbum, una cançó que neix des de la resiliència i que convida a deixar anar els rancors i abraçar als seus victimaris. “Els que fan bullying, d’alguna manera també són víctimes del mateix rodo. És a dir, si algú és capaç d’estar tota l’estona molestant a uns altres, és perquè hi ha coses aquí, mancances i abusos que venen de la casa”, indica el compositor.

“Feo” és una cançó de lletra dura i música alegre, un contrast que busca promoure una conversa amena, sana i respectuosa entorn d’aquesta temàtica tan delicada. I és que l’impacte que el bullying pot causar en l’autoestima de nens, nenes i joves deixa cicatrius emocionals que poden durar tota la vida, d’aquí la importància d’abordar-lo amb delicadesa.