Deslimita’m 2020

04 des. 2020

Us convidem a la més gran Trobada de Teatre Social per a Joves ON LINE “DESLIMITA’M”.

Una trobada que va reunir al voltant de 100 joves participants, d’entre 12 i 20 anys, d’arreu de Catalunya i que enguany ha estat una mica… Diferent. Vam arribar a pensar que no ho aconseguiríem, pel confinament, les restriccions de mobilitat, grups reduïts, assaigs al parc, casos de quarantena… Però tot així, ho vam aconseguir! Tot un gran mèrit.

Estrena On line al canal youtube del projecte: ?https://youtu.be/WE7bUn01Ujc?
Data: Divendres 4 de Desembre
Horari: 21 hores

Vam arribar quasi tots els grups a escena (menys que en edicions passades), i els que no van portar una obra acabada, van venir de públic a donar suport i participar en el debat de després de cada obra. Va ser una experiència de gran complicitat, enteniment i empatia cap a altres joves.

Els grups participants formen part del Projecte Actuem. Enguany totes les obres de teatre parlaven de l’actualitat, com han passat aquests mesos tan difícils i complexos tancats a casa, de com van viure el fet de no anar a l’escola, no poder sortir de casa, familiars malalts, la malaltia en si, en alguns casos la mort…

El dissabte dia 3 d’octubre, van posar en comú les seves vivències en forma teatralitzada, on cada grup va treballar una idea en concret. Part de l’experiència és poder mostrar davant del públic: obres molt personals, properes i plenes de missatges que fan pensar a l’espectador.

El Projecte Actuem es fa en col·laboració amb Fundació La Roda i l’Associació ImpactaT. Cada any Fora de Quadre s’encarrega de la realització dels vídeos, com és aquest que us presentem.

Deslimita’m 2020 ha tingut el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Fundació “la Caixa”, Teatre Nacional de Catalunya i Casal de Joves Palau Alòs.

Més informació a:
https://www.impactat.org/deslimita-m
http://www.fundaciolaroda.cat/projectes/deslimitam/
https://www.foradequadre.org/projectes/teatre-social/deslimitam/