Calendari Puntes Rebels 2020

06 maig 2020

Puntes Rebels, Històries personals de dones des d’una altra perspectiva” és un calendari feminista i solidari que cura la invisibilització de gènere al 2020. Cada any, col·labora amb un projecte solidari diferent, visibilitzant-lo durant tot l’any i oferint la donació dels beneficis d’aquella edició. El 2020, es col·labora amb el projecte “Portadores: la feminització de la pobresa a la Frontera Sud”, un projecte de l’APDHA (Asociación Pro Derechos Humanos de Andalucía).
En aquest calendari trobareu que les participants són presents en cada una de les pàgines aportant el seu granet de sorra: des de la tria de la dona a representar, la documentació d’informació, fins al disseny, la maquetació, les correccions, les fotografies i les dates assenyalades.
Filigrana Produccions coordina i produeix les comissions de treball de les més de cinquanta voluntàries, aconseguint entre totes un procés de descoberta de noves referents molt enriquidor i uns preparatius cuidats per a la sessió de fotografies (amb professionals de l’escenografia i el vestuari, del maquillatge i la perruqueria, així com de l’il·luminació i la fotografia).

 

(https://lamondalironda.com/puntesrebels/)