2on MagazineTv del barri del Carmel!!

04 maig 2022

Veïnes/s, col·lectius, entitats i equipaments del barri del Carmel, compartim el resultat del segon MagazineTV!

Un reflex de la realitat i potencialitat d’un barri, una proposta comunitària i veïnal per al manteniment d’una via de difusió del que en aquest cas esdevé al barri del Carmel.

En aquesta nova edició del #magazineTVcarmel hi trobem 5 seccions: feminisme i migració, espai públic, benestar i gent gran, joves, laboral i cultura. En cada secció visibilitzem diferents arestes d’aquests eixos temàtics.

Recordar que aquest 2022 LaVeïnal arriba al Carmel per donar impuls i continuïtat a aquest especial projecte realitzat per Càmeresiacció, Carmel Amunt, els3Turons i l’Agència de Salut Pública de Bcn .

Per continuar i fer possibles molts més MagazinesTv de barri!

Gràcies al col·lectiu @karmelafest amb el que vam gaudir de bona musica en aquest primer programa! Aquí les cançons utilitzades: Abre tu mente – Merche , Peligro – Ira, Se acabó la Cuarentena – Jowell&Randy&Kiko El Crazy, La Plata – Quantic Feat. Nidia Góngora, Las Desheredadas – Tribade, El vals del Obrero – Ska-P. Gràcies també a @bocanord per la cessió de l’espai i el recolzament tècnic el dia del rodatge i a @acros_vsc per compartir un rap en directe com a tancament del programa!

Per últim, agrair a totes aquelles persones (que són moltes) que d’una manera o altra han participat o recolzat el projecte!