Llegará, llegaremos – Making off

07 des. 2022

Infraexpuestos es va crear l’any 2019 i és un grup de fotografia inicialment compost per joves marroquins que van arribar a Catalunya sense referents adults, juntament amb un grup de joves catalans de l’Esplai GMM dels Lluïsos de Gràcia. Junts, i amb el guiatge de professionals del sector visual, van realitzar diversos projectes fotogràfics que sensibilitzaven sobre la diversitat de realitats però també sobre temàtiques compartides, com combatre l’odi i la discriminació.

El grup ha anat evolucionant aquests últims anys fins a culminar amb aquesta última peça en format documental co-creatiu, que compta amb el suport del Programa d’Educació per la Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona (2021).

El procés de creació del documental va iniciar-se a finals del 2021, començant a pensar què es volia fer dir i a qui seria dirigit, fins a arribar al curt que parla del col·lectiu, de les seves històries passades i dels somnis que tenen en el futur. Un curtmetratge que parla en primera persona, i que convida a mirar més enllà del que veiem en aparença, més enllà dels estereotips.

El documental es presentarà dilluns 12 de desembre a les 19h al cinema Zumzeig.
Reserva  la teva entrada gratüita